Pikkujouluaika alkaa olla käsillä. Tässä yksi idea pikkujoulu-illan tarjoiluun.
Tarjolla:
glögiä
pipareita ja Aurajuustoa (aivan ihana yhdistelmä!)
savupororullia
savulohirullia
Savupororullat:
tunturirieskaa
tuorejuusto tomaatti-basilika
kylmäsavuporosiivuja
Savulohirullat:
tunturirieskaa
tuorejuusto ruohosipuli
kylmäsavulohisiivuja
Voitele tunturirieskat tuorejuustolla, asettele poro- ja lohisiivut päälle ja kääri rullalle lyhyemmältä sivulta. Kääri rullat kelmuun ja laita jääkaappiin mieluiten muutamaksi tunniksi. Leikkaa rulla kolmeen yhtä suureen osaan ja leikkaa sitten jokainen osa vinottain kahteen osaan. Vaihtoehtoisesti voit leikata pienemmiksi cocktailpaloiksi ja laittaa cocktailtikun joka palaan.