Näihinhän voi laittaa täytteeksi mitä kukin tykkää. Kypsentää voi grillissä tai uunissa. Tällaisen version minä tein.
annos kahdelle:
½ iso kesäkurpitsa tai 1 pienempi
1-2 valkosipulin kynttä
1-2 kesäsipulia
3-5 herkkusientä
aurajuustoa
persiljaa
mustapippuria
juustoraastetta
Laita kesäkurpitsa kiehuvaan veteen ja keitä 3-5 min. Halkaise pituussuunnassa. Koverra keskusta lusikalla ja kuutioi se. Paista pannulla rasvassa sipulisilput ja viipaloidut sienet. Lisää kesäkurpitsakuutiot joukkoon. Mausta ja lisää aurajuusto muruina, sekä persilja. Laita täyte kesäkurpitsan puolikkaisiin ja juustoraastetta päälle. Kypsennä grillissä tai uunissa, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä. Nauti sellaisenaan tai esim. liharuoan lisäkkeenä.