Olimme viikon lomalla lomaosakkeessa Tampereella. Keittiövarustukseen kuuluivat astiat, mutta mitään perusruokavarastoa ei tietenkään ollut, joten piti keksiä jotain mihin ei tarvitsisi ostella paljon raaka-aineita. Tässäpä siis kolmesta raaka-aineesta valmistuva pasta, joka oli tosi hyvää. Nuo formulamakaronit imivät ihanasti makua itseensä ja olen aivan hulluna Ingmannin cheddar sulatejuustoon (rasvaakin vain 9%). Tai siis levitejuusto lukee rasiassa. Tietääkö joku mikä ero sillä on sulatejuustoon?

111517.jpg

½ pss formulamakaronia

1 rs (300g) marinoituja broilerisuikaleita

vajaa ½ rs cheddar sulatejuustoa

vettä

Keitä pasta kypsäksi. Ruskista broilerisuikaleet pannulla. Lisää sulatejuusto palasina, lisää hieman vettä joukkoon. Anna hautua kunnes juusto on sulanut. Kaada kastike kypsän, valutetun pastan joukkoon.