Vuosi vaihtuu, joten vaihdoinpa samalla sivupohjaakin. Tämän ihanan vauvaenkelin löysin Pohjustuksia-blogista, joka olikin minulle ihan uusi tuttavuus. Paljon kivoja sivupohjia!

Kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka olette jääneet kiinni ja kommentoineet! Nyt tiedän, etten ihan itsekseni täällä höpöttele, vaan minua myös "kuunnellaan". Kiitos siitä ja kiitos kannustavista kommenteista!

Kävijämäärä alkaa lähestyä 100 000, joten pistetäänpä sen kunniaksi arvonta pystyyn! Palkinnon saa hän joka bongaa laskurin lukeman 100 000, sekä kaikkien muiden tähän kommentoivien kesken arvotaan toinen palkinto. Ilmoittelen sitten myöhemmin milloin osallistumisaika päättyy. Muista laittaa myös email- tai www-osoitteesi!

Jouluystävät voisitte ilmoitella minulle saamistanne lahjoista tai jos kuva/juttu löytyy blogistanne niin linkki siihen, kiitos. Yritän ensi viikolla palailla arkeen ja laittaa juttua asiasta.

Vielä lomatunnelmissa blogin päivityksistä ( "oikeassa maailmassa" olen rehkinyt suursiivouksien merkeissä ja vähän ostoksillakin käynyt, joten ei-ihan-niin-rentouttavaa lomaa).

TOIVOTAN KAIKILLE ILOISTA LOPPUVUOTTA 2006 JA

KAIKKEA HYVÄÄ UUDELLE VUODELLE 2007!   

T: Mihanna