Olen nyt ihastunut näihin täytettyihin murekeruokiin. Tässä täytteenä aurinkokuivattua tomaattia ja fetaa!

123405.jpg

1 dl korppujauhoja

1 dl vettä

1 muna

1 tl suolaa

½ tl paprikajauhetta

1/4 tl mustapippuria

400 g jauhelihaa

täyte: aurinkokuivattua tomaattia

          fetajuustoa

Laita korppujauhot ja vesi kulhoon, anna turvota hetki. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä murekemassa kostutetuin käsin ohueksi levyksi leivinpaperille. Jaa levy 9 osaan esim. taikinapyörällä. Nosta paloille täytettä. Rullaa kostutetuin käsin rulliksi. Paista uunissa +200C noin 15 min.

Muita täytevaihtoja esim.  juustoraaste, sinihome-, feta- tai vuohenjuustoa muruina, sulate- tai tuorejuusto, hedelmäkuutioita (esim. ananas, mango, persikka, luumu), oliivit, yrtit, paahdettu sipuli, paistetut sienet, kinkku, pekoni, pakastevihannekset.... Tai sitten yhdistelmiä edellämainituista.

Kastikkeena annoksessa nopeasti valmistuva Kotigastronomin juustokastike.