Olen nyt ihastunut näihin täytettyihin murekeruokiin. Tässä täytteenä aurinkokuivattua tomaattia ja fetaa!
1 dl korppujauhoja
1 dl vettä
1 muna
1 tl suolaa
½ tl paprikajauhetta
1/4 tl mustapippuria
400 g jauhelihaa
täyte: aurinkokuivattua tomaattia
fetajuustoa
Laita korppujauhot ja vesi kulhoon, anna turvota hetki. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä murekemassa kostutetuin käsin ohueksi levyksi leivinpaperille. Jaa levy 9 osaan esim. taikinapyörällä. Nosta paloille täytettä. Rullaa kostutetuin käsin rulliksi. Paista uunissa +200C noin 15 min.
Muita täytevaihtoja esim. juustoraaste, sinihome-, feta- tai vuohenjuustoa muruina, sulate- tai tuorejuusto, hedelmäkuutioita (esim. ananas, mango, persikka, luumu), oliivit, yrtit, paahdettu sipuli, paistetut sienet, kinkku, pekoni, pakastevihannekset.... Tai sitten yhdistelmiä edellämainituista.
Kastikkeena annoksessa nopeasti valmistuva Kotigastronomin juustokastike.