Puikot ja koukut viuhuu aina kun vaan mahdollista. Kesken on kahdet kirjoneulesukat (ekoista loppui lanka kesken niin aloitin sitten jo uudet) sekä neulepaita vauvalle. Huopasesta tein ruutuhuivin, mutta... ei siitä kyllä tullut tämmöistä. Huivi piti huovuttaa pesemällä pesukoneessa, mutta se kyllä kutistui niin pieneksi, paksuksi ja tiiviiksi, ettei sitä millään saa venytettyä oikeanlaiseksi. Onko kukaan tehnyt tuota ruutuhuivia ja onnistunut siinä?

201896.jpg

Mutta on siis jotain valmistakin syntynyt. Villasukat 7 veljeksestä. Aivan ihania uusia värejä tullut taas ja olivat sopivasti tarjouksessakin Mammuttimarkkinoilla. Tuli ostettua aika monta kympin satsia... vaikka entisiäkin olis vaikka kuinka paljon. Nyt en saa enää ostaa uusia sukkalankoja, ennen kuin on entiset käytetty! 

201894.jpg

Hiphei! Sain ponchotilauksen ja pääsin ostamaan uusia lankoja. Tämä on tehty Novita Rustika-langasta, joka oli mulle uusi tuttavuus. Ihanaa kaksiväristä, tosin hieman hidasta virkattavaa, kun välillä on ohuempaa ja välillä paksumpaa ja koukku menee usein "väärästä välistä" tai siis langan läpi. Virkkasin koukulla nro 8, vois kokeilla nro 10:llä oisko helpompaa.

201895.jpg

Tässä lähikuva, niin näkyy paremmin nuo värit. Tässä siis ensimmäinen vaihtoehto Janski. Yritän saada tänään alulle toisen. Se onkin sitten ihan erivärinen.