Tässä vielä yksi ruoka pääsiäiseltä. Etsin sopivaa ohjetta possun sisäfileelle ja yhdistelin taas eri resepteistä itselle sopivan. Tarkkoja määriä en aineille osaa sanoa, sillä lorauttelin aina eri purkeista ja maistelin välillä. Mutta kuta kuinkin seuraavaa siihen tuli.

67377.jpg

n. 600 g possun sisäfilettä

öljyä

aromisuolaa

pippurisekoitusta

1 sipuli

1½ dl Flora fraichea

1 dl Flora ruoka 7%

1-2 rkl sinappia

1 rkl soijakastiketta

1 dl omenatäysmehua

persiljaa

Leikkasin fileen noin 1½cm paksuisiksi paloiksi ja painelin kevyesti ohuemmaksi. Paistoin lihoja öljyssä paistinpannulla muutaman minuutin ajan, otin pois pannulta ja maustoin aromisuolalla ja pippurisekoituksella (Rubino Kotigastronomi). Silppusin sipulin ja kuullotin pannussa, lisäsin fraichen, ruokakerman ja muut ainekset. Nostelin lihapalat kastikkeeseen ja annoin hautua hetkisen.

Kermaperunat valmistuivat nopeasti ja helposti valmiista peruna-sipulipakasteesta ja ruokakermasta. Uunissa +200 noin 1h. Lisäksi keitettyjä kasviksia ja salaattia.