Kirjoitin tämän jo eilen, mutta huoltokatkon takia se ei tallentunutkaan, joten nyt uusiks.

Eli se ajatus, mikä minulla lähti tuosta yllätyspaketin saamisesta... Jännitystä, kutkutusta, iloa ja ihanaa yllätystä. Lahja tuntemattomalta ihmiseltä, lahja josta et yhtään osaa arvella, mitä se voisi sisältää.

Toisaalta myös lahjan keksiminen toiselle on mielestäni hauskaa. Mitä antaisin lahjaksi ihmiselle, tuntemattomallekin? Kuinka voisin häntä ilahduttaa? Mitä haluan lahjallani hänelle viestiä? Mitä kerron lahjalla itsestäni?

Eli: löytyisikö muita joulumielisiä ihmisiä JOULULAHJAVAIHTOON? Ken lahjan antaa, hän lahjan saa. Eli jokainen lähettäisi lahjan yhdelle ja saisi myös itse yhden lahjan. Lahja voisi olla itse tehty tai ostettu. Lahjavaihdon voisi toteuttaa joko niin, että arpoisi parit, jotka lähettävät lahjat toisilleen tai sitten ns. sekavaihto, eli antaa yhdelle, mutta saa toiselta.

Mikäli sinulta löytyy jouluista tonttumieltä, ja haluat osallistua, niin ilmoittaudu tähän. Vastaa samalla seuraaviin kysymyksiin:

a) mikä olisi sopiva lahjan hinta?

b) kumpi vaihtoehto olisi mieluisampi: pari- vai sekavaihto?

Ilmoittelen jatkosta myöhemmin, mikäli mukaanlähtijöitä ilmaantuu. Ja tähän saavat siis osallistua kaikki, blogilliset, että blogittomat.

-Tonttuterveisin Mihanna-

ElvesPresent.gif