Itse tehdyt kananugetit ovat ihania ja makua voi muutella eri mausteilla mielin määrin. Tein tässä kahdenlaisia. Toisissa mausteena Kotigastronomin tacomauste (sis.glukoosi, paprika, vehnäjauho, suola, kumina, sipuli, chili, valkosipuli), toiset on maustettu el paso-maustesekoituksella (sis.suola, chili, valkosipuli, sipuli, paprika,mustapippuri, kumina, korianteri, sinapinsiemen, basilika, meirami, kaakaojauhe).
broilerin rintafileitä
kananmuna
korppujauhoja
(parmesanjuustoa)
mausteita maun mukaan
öljyä paistamiseen
Leikkaa rintafileet sopivan kokoisiksi palasiksi. Sekoita haluamasi mausteet sekä raastettua parmesanjuustoa korppujauhoihin. Riko kananmuna kuppiin ja vatkaa sen rakenne rikki. Kasta broileripalat ensin kananmunaan, pyöritä sitten korppujauho-maustesekoituksessa. Paista öljyssä miedohkolla lämmöllä nugetit kypsiksi.
Lisäksi keitin nuudelia ja tein kahdenlaista dippiä: taco- ja cheddardippi, sekä kurkkua, kirsikkatomaatteja, fetajuustoa, oliiveja ja viinirypäleitä.