Itse tehdyt kananugetit ovat ihania ja makua voi muutella eri mausteilla mielin määrin. Tein tässä kahdenlaisia. Toisissa mausteena Kotigastronomin tacomauste (sis.glukoosi, paprika, vehnäjauho, suola, kumina, sipuli, chili, valkosipuli), toiset on maustettu el paso-maustesekoituksella (sis.suola, chili, valkosipuli, sipuli, paprika,mustapippuri, kumina, korianteri, sinapinsiemen, basilika, meirami, kaakaojauhe).

182195.jpg

broilerin rintafileitä

kananmuna

korppujauhoja

(parmesanjuustoa)

mausteita maun mukaan

öljyä paistamiseen

Leikkaa rintafileet sopivan kokoisiksi palasiksi. Sekoita haluamasi mausteet sekä raastettua parmesanjuustoa korppujauhoihin. Riko kananmuna kuppiin ja vatkaa sen rakenne rikki. Kasta broileripalat ensin kananmunaan, pyöritä sitten korppujauho-maustesekoituksessa. Paista öljyssä miedohkolla lämmöllä nugetit kypsiksi.

Lisäksi keitin nuudelia ja tein kahdenlaista dippiä: taco- ja cheddardippi, sekä  kurkkua, kirsikkatomaatteja, fetajuustoa, oliiveja ja viinirypäleitä.