Meidän poika (2v10kk) on armoton Ti-Ti Nalle-fani. Niinpä piparkakkutalostamme tuli nalleperheen talo. Poika sen itse keksi, kun huomasi nallemuotin ja ranskanpastillit, että "laitetaan Ti-Ti Nallelle napa". Tajusin, että näinhän lapset tekevät yhdellä Ti-Ti-dvd:llä! Niinpä sitten pursottelin sokerikuorrutetta ja poika pisti nalleille napoja.

289962.jpg

Talon tein valmistaikinasta ja talon kaavat ovat Myllyn Paras-sivuilta. Ajattelin nopeuttaa ja helpottaa työtä ostamalla valmiin sokerikuorrutetuubin, niin ei tarvitse ährätä sen kanssa että onko liian ohutta vai paksua... Vaan tämä valmiskuorrute olikin niin jäykkää, että käsistä meni voimat sitä puristaessa. Lämmitin tuubia kuumassa vedessä ohjeen mukaan 5-10 minuuttia, vaan se apu kesti pari minuuttia. Yhden talon osan kun sai koristeltua, niin taas jämähti ja taas lämmitys! Niinpä talon kasaaminen kesti ja kesti.... (Lämmitysväleissä sitten valmistelin joululaatikoita.) Mutta tulipahan tehtyä.

Koristeet ovat siis ranskanpastilleja, hopeakuulia, Marianne-rakeita ja kakunkoristeita. Liimasin talon kasaan samaisella tönkkökuorrutteella.

289963.jpg

Kuusen takana on pojan sanoin "Ti-Ti Nallen Passatti parkissa". ;)