Edit 13.3.2007 Uusien kuvien lataus ei jostain syystä nyt onnistu. Harmi, kun nyt olisi ollut hetki aikaa ja inspiraatiota. Lisäilen sitten ohjeita näihin vanhoihin, joista puuttuu.

410048.jpg

naudan kulmapaistia (tai muuta paistia)

rasvaa ruskistamiseen

suolaa

sipulia

musta- ja valkopippuria

laakerinlehtiä

vehnäjauhoja

vettä

Poista lihasta kalvot yms. "epämiellyttävät" pois ja leikkaa kuutioiksi. Ruskista kuumalla pannulla pienissä erissä joka puolelta ja nosta kattilaan tai pataan. Huuhtele pannu välillä ja kaada huuhdeliemi lihojen päälle. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella. Lisää vettä sen verran että lihat peittyvät. Kuullota pilkottu sipuli ja lisää pataan. Lisää myös muutama laakerinlehti ja muutamia kokonaisia pippureita. Anna hautua miedolla lämmöllä ainakin 1-1½ tuntia ja lisää sitten vedestä ja vehnäjauhosta tehty suurus. Jatka hauduttamista, kunnes liha on oikein mureaa ja "suussasulavaa".  Kokonaishaudutusaika minulla oli parisen tuntia.