Pikkujouluaika alkaa olla käsillä. Tässä yksi idea pikkujoulu-illan tarjoiluun.

257172.jpg

Tarjolla:

glögiä

pipareita ja Aurajuustoa (aivan ihana yhdistelmä!)

savupororullia

savulohirullia

Savupororullat:

tunturirieskaa

tuorejuusto tomaatti-basilika

kylmäsavuporosiivuja

Savulohirullat:

tunturirieskaa

tuorejuusto ruohosipuli

kylmäsavulohisiivuja

Voitele tunturirieskat tuorejuustolla, asettele poro- ja lohisiivut päälle ja kääri rullalle lyhyemmältä sivulta. Kääri rullat kelmuun ja laita jääkaappiin mieluiten muutamaksi tunniksi. Leikkaa rulla kolmeen yhtä suureen osaan ja leikkaa sitten jokainen osa vinottain kahteen osaan. Vaihtoehtoisesti voit leikata pienemmiksi cocktailpaloiksi ja laittaa cocktailtikun joka palaan.