Näin kiireen keskellä ruoan täytyy olla a) nopeaa valmistaa ja/tai b) sitä pitää tehdä kerralla paljon ja sen pitää olla niin hyvää, että sitä tykkää syödä useampana päivänä peräkkäin. Tämä ruoka täyttää kaikki nuo vaatimukset! (vaikka ulkonäkö onkin hieman juoksettunut) ;) Ruoka vain parani "vanhetessaan".

300147.jpg

Minulla oli 550 g paketti broilerisuikaleita, 1 prk Creme Bonjour Cuisine valkosipuli ja yrtit-fraichen, sekä lisäkkeeksi aioin wokata wokkivihanneksia (parsakaalia, porkkanaa, minimaissia, vesikastanjaa). Laitoin rusettipastan kiehumaan. Paistoin broilerisuikaleet paistokasarissa ja wokkivihanneksia wokkipannulla. Lisäsin broilerisuikaleiden joukkoon fraichen. Vihannekset olivat jo melkein sulaneet, kun keksin, että pistänpä nekin joukkoon. Se oli kyllä hyvä veto, sillä maistuivat ihanilta kastikkeen seassa ja imivät itseensä hyvää makua. Vähän ohensin kastiketta vedellä ja muuta ei tarvinnutkaan. Pastasta vain vesi pois ja syömään!