Meillä on vihdoin kaasugrilli! Ja ollaan grillattu joka päivä! Ihanaa kun kaikki mahtuu kerralla kypsymään, eikä ensimmäiset kerkeä jäähtyä, kun loppuja vielä paistellaan, kuten pallogrillin kanssa yleensä kävi, jos useampaa sorttia tai isommalle porukalle grillasi.

113284.jpg

Possunsisäfile oli valmiiksi marinoitu. Siitä vain leikeltiin siivuja ja grillattiin.

Aurajuustoperunat

keitettyjä perunoita (voi tehdä raaoistakin, kypsymisaika vain pitempi)

sipulia

aurajuustoa

suolaa, valkosipulirouhetta

alumiinifoliota

Paloitellut perunat, sipuli ja murustettu aurajuusto alumiinifolioon, maustetaan ja suljetaan nyytiksi. Grillataan muutamia minuutteja.

Hunajaiset kasvisnyytit

kesäkurpitsaa

paprikaa

kesäsipulia (meillä oli punasipulia)

yrttejä tuoreena tai kuivattuna maun mukaan

hunajaa 1-2 tl/nyytti

Paloittele kasvikset alumiinifoliopalan päälle, lisää yrttejä, valuta hunajaa päälle. Sulje nyytiksi ja grillaa muutama minuutti.

113278.jpg

Grillin ylätasolla kypsyi esipaistettu patonki. Onnistuu myös hiili- tai puugrillissä, kun patongin käärii folioon. On sitten lämmintä leipääkin.