"Kataisen"- kuten edellinen ruoka meillä kotoisasti nimeytyi- kaverina syötiin salaattia, johon kokeilin kolmea meille uutta tuttavuutta: valmista salaattisekoitusta, gouda-juustoa, sekä siemensekoitusta. Aluksi piti tulla ihan simppeli salaatti noista edellä mainituista, sekä lisäksi kurkkua ja omenaa, mutta kun oli kaikkea muutakin hyvää kaapissa, niin lisäilin sitten sekaan vähän sitä sun tätä. Kyllä oli hyvää salaattia!

458371.jpg

Pirkka Provence salaattisekoitusta (kolmea eri salaattilajia pussissa)

kurkkua

vihreää omenaa

punaista paprikaa

miniluumutomaatteja

kevätsipulia

vihreitä viinirypäleitä

Pirkka Gouda juustoa

Parrots Crispy Saladmix

(auringonkukan-, kurpitsan- ja pinjansiemeniä, aurinkokuivattua tomaattia ja rusinoita)

Todella kätsy tommonen valmis salaattisekoitus. Jos ostaa kotiin kolme eri salaattia esim. ruukussa, niin tahtovat kyllä mennä ainakin osa pilalle ennen kuin kerkee syödä -meillä ainakin käy niin. Lisäksi, kun noita ei tarvinnut pestä ja olivat aivan kuivia, niin valmis salaatti säilyi aivan samanlaisena seuraavaan päivään.

Siemensekoitus oli aivan loistava! Siemenet rouskuivat mukavasti suussa ja maistuivat hyvältä. Rusinat olivat isoja ja makeita ja aurinkokuivatut tomaatitkin hyviä. Tuota ostetaan kyllä toistekin!

Monesti ollaan arvuuteltu, että mitä mahtaa olla se juusto, jota cittarissa myytävässä juusto-paprika-ananas-salaatissa on ja nyt se taisi löytyä! Ihanan pehmeää ja maukasta juustoa tuo Pirkka Gouda. Jotain maustettuja gouda-juustoja meillä oli jouluna ja nekin olivat ihanan pehmeitä ja hyviä (=rasvaisia). ;)