Tämä ruoka on pitkäperjantailta. :)

Täytin valmiiksi maustetut broilerin rintapalat säilykepersikkakuutioilla ja aurajuustolla. Pinnalle vielä ripottelin Kotigastronomin broilerimaustetta, jolloin nahasta tulee niin ihanan rapsakka ja herkullisen makuinen, että sitä ei voi olla syömättä! ;) Paistetaan +200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Nämä paistoin riisipedillä, jolloin riisi tulee samalla vaivalla. Eli uunivuoan pohjalle riisiä, vedenkeittimellä kiehautin veden ja sekoitin siihen kanaliemiijauhetta ja kaadoin riisin päälle vuokaan. Siihen päälle sitten broilerinpalat ja uuniin! Riisin ja veden suhde kannattaa katsoa riisipaketin kyljestä, eli suunnilleen saman verran vettä kuin keitettäessäkin.

539291.jpg

Alakuvassa yritin kuvata täyttämistä. Rintapalaan tulee kuin itsestään tasku, kun vähän auttaa sormin tai veitsellä. Sinne vain täytteet ja cocktailtikuilla tasku kiinni. Meillä oli cocktailtikut loppu, joten katkoin varrastikkuja... ei kovin esteettisen näköistä, kun käsin ne katkoin ja jäivät tollaisiksi hapsuisiksi, mutta nehän otetaan pois ennen tarjoilua!

539290.jpg