Talvinen tervehdys kaikille ja terveisiä lomalta! Nyt on palattu kotiin oikein mukavan rentouttavan loman jälkeen. Pääsin vähän eroon "Kotiäidin 3B-koukustani", joka on siis Blogit ja Big Brother. ;)  

Paljon on kerennyt tapahtua jo eilisen kotiinpaluun jälkeen. Minusta tuli täti, kun toinen siskoni sai eilen pojan! Hirveästi onnea koko perheelle!

Tässä sitten esittelyssä syysloman käsityösaldo.

239810.jpg

Punaisesta Jenga-langasta virkkasin itselleni ensin pipon Novitan ohjeella. Lomapaikassa huomasin pakanneeni kyllä muulle perheelle useammatkin hanskat ja käsineet mukaan, mutta itselleni oli lähtenyt mukaan vain yksi pariton kynsikäs! Niinpä sitten neuloin pipolle kaveriksi kukkalapaset, ihan oma "sävellys". Olivatkin kovassa käytössä koko loman, kun oltiin paljon ulkona ja ilmat oli jo hyvin syksyiset. Kotona odottikin jo kunnon lumihanki! Onneksi appivanhemmat olivat käyneet tekemässä lumitöitä, että pääsimme autolla pihaan.

239805.jpg

Seuraavaksi tein äidin tilauksesta kirjoneulesukat 7 veljestä langasta

239820.jpg.

Jengasta virkattu hartiahuivi Novitan ohjeella. Yhtä helppotekoinen kuin poncho!

239819.jpg

Pipo Rustika-langasta. Tämä varmaan menee miehen mummulle 80v. syntymäpäivälahjaksi, samoin alla oleva kaulahuivi. Luultavasti teen vielä lapaset samaan settiin.

239818.jpg

239812.jpg

Tein itselleni hassut hapsusukat 7 veljeksestä ja Julia-langasta. Kivat kotisukat lyhyellä varrella. Vaaville tein sitten samanlaiset.

239814.jpg

Hassu juttu: lankaa kului monta kerää, mutta kotiin tullessa niiden määrä oli vain lisääntynyt huimasti! Löysin mm. Rustikaa ja Jengaa niin halvalla, että oli ihan "pakko" ostaa varalle.... Nyt en kyllä enää osta uusia lankoja tänä talvena! Ei passaa mennä enää edes lankahyllyille päinkään! Hirveen monta ajatusta ja ideaa lankojen varalle jo onkin. 

Nyt onkin paljon hommaa lähiaikoina, kun siskon vauvalle haluan jotain tehdä (tai olenkin jo aloittanut) ja siskolle leipoa jotain. Isänpäivääkin pukkaa, enkä oo vielä varmaks päättänyt mitään lahjoista, korteista, kakuista ja syömisistä. Sen tiimoilta aionkin laittaa kohta kilpailua/arvontaa, kun 60 000:kin kohta ylittyy. Mutta huomenna sitten lisää... Onpas kiva olla taas täällä! :)