Huh, kiirettä pittää, en oo kerenny vielä joulukuviakaan laittaa tänne blogiin, mutta nyt vihdoin laitoin kuvat tuonne joulumenun reseptien joukkoon, sekä hienoon suklaakakkuun (valitettavasti kuva ei oo niin hieno, kun viime tipassa sen räpsäsin kun lähdin sitä anopille viemään).

Laitan vielä yhden joulun ajan kakun kuvan ja ohjeen, sekä sitten kuvia ja linkkejä liittyen jouluystävä-lahjavaihtoon.

Mutta siis ne kiireet... Kun en tehnyt joulun kiireissä sitä joulusiivousta, niin nyt olen sitten laittanut huushollia kuntoon. Vaihdettiin huonejärjestelyjä ja sen myötä olen tyhjentänyt ja uudelleenjärjestellyt kaappeja. Siinä sitä onkin hommaa, eikä valmista meinaa tulla millään, kun kaapin tai pari päivässä pystyy siivoamaan lasten pyöriessä jaloissa ja pojan levitellessä kaapista purkamiani tavaroita ympäri taloa.

Yksi päivä meni järjestellessä askartelutarvikkeita, mutta nyt ovatkin hyvässä järjestyksessä yhdessä ja samassa kaapissa, hienosti pussitettuina samat tarvikkeet omiin pusseihinsa, sekä korttitarvikkeet järjestyksessä lokerikoissa. Askartelutarvikkeita olikin monen vuoden ajalta ja niistä pystyi muistelemaan mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä ja kokeiltua ennen lapsia. Olen mm. huovuttanut, tehnyt kalvoväreillä koristeita ikkunoihin ja lasipurkkeihin, valanut itse kynttilöitä, tehnyt geelikynttilöitä, tehnyt kymmenittäin kreppipaperiruusuja koulun Prinsessa Ruusunen-laulunäytelmään (muistatteko siskot?!), muovaillut cernit- sekä darwi-massasta (kirjotetaankohan ne noin?), krakleerannut, maalannut kukkaruukkuja, tehnyt kransseja mm. meriheinästä, yms, yms, yms.... Ennen sitä oli aina askartelussa "ajan hermolla" ja tuli kokeiltua kaikki uudet jutut. Nykyään olen aivan kelkasta pudonnut ja ihmettelen kaikkia outoja termejä kuten skräppäys, ATC, lacé ja ties mitä. Ihania askartelumenetelmiä, -välineitä ja -materiaaleja on aivan hirveästi ja minun tekisi mieli opetella niitä kaikkia...

Joulupukilta sain ihanan kirjan "Tyylikkäät kortit helposti omin käsin", jonka innoittamana olenkin tehtaillut kortteja oikein urakalla ja ihan myyntiinkin asti niitä olen ajatellut. Laitan myöhemmin postausta myös niistä, mutta nyt ensin alta pois ne joulun ja uuden vuoden jutskat.

Vielä tahdon kiittää kaikkia ihania ihmisiä, jotka olette jättäneet kommentteja! On kiva kuulla keitä täällä käy!

Mukavaa vuoden jatkoa kaikille! Onko teillä lunta? Meillä suli taas pois ne vähäisetkin...

-Mihanna-