Juu noin lukee hallintasivullani! Luulisi että hihkun riemusta moisen kommenttiryöpyn takia, vaan eipä paljon naurata! Blogini joutui "roskapostihyökkäyksen" kohteeksi ja kolmena peräkkäisenä päivänä roskapostia tuli kommenttiosioihin yli 1000 viestiä! Tuomas niitä on koneellisesti poistanut ja itsekin jo melkoisesti, vaan vielä niitä siellä näyttää olevan. Siksi siis kommenteissa on nyt tuo "kuvakirjoitus", jonka pitäisi estää roskapostin tulo. Toivon, että jaksatte silti kommentoida, vaikka tuo pieni ylimääräinen vaiva noista kirjainten näpyttelystä tuleekin.

Pikaisesti kerron vielä tuoreimmat kuulumiset. Kohta loppuu äitiysloma, mutta jatkan silti lasten hoitoa kotona. Aina olen sen tiennytkin, että jos vain mitenkään mahdollista niin hoidan lapseni kotona, kuten äitinikin meidät hoiti. Lisätienestiksi myyn edelleen Kotigastronomi-tuotteita, sekä nyt myös tekemiäni kortteja ja korttitarvikkeitakin. Tätä varten perustin toiminimen, arvatkaapa minkä nimisen? ;)  Että yrittäjäperhe nyt sitten ollaan, kun mieskin on yrittäjä. Noh, eihän tuo minun yritys ole kuin harrastustoimintaa, jolla kustannan nuo harrastukset, eli jos sen verran tienaisi, että voisi uusia korttitarvikkeita ja mausteita ostella. ;) Ja on itselläkin jotain muka-tärkeetä tekemistä.

* Kortteja löytyy joka lähtöön, joten jos kortintarvetta ilmenee, niin ota yhteys sähköpostitse niin kerron lisää!*

Huomenna lähdemme perheen kanssa viikonloppulomalle Kemiin syntymäpäiväni kunniaksi, joten aion nyt nautiskella valmiista ruoista, ulkoilusta, shoppailusta ja perheestä (no myönnän, pakkasin mukaan kasan 3D-kuva-arkkeja, tarroja ja sakset, ihan vaan kaiken varalta... )

Mukavaa talvista viikonloppua kaikille!

- Mihanna-