Samalla vaivalla tein ruokaa useammalle syöntikerralle, eli mureketta ja lihapullia samasta massasta.

92566.jpg

700 g sika-nautajauhelihaa

1½ dl korppujauhoja

3 dl nestettä (itse käytin cheddardipin jämät + vettä)

1½ tl suolaa

1 tl mustapippuria

2 tl grillimaustetta

1 tl valkosipulirouhetta (Kotigastronomi)

3 tl paahdettua sipulia (Kotigastronomi)

2 munaa

Sekoita korppujauhot ja neste, anna turvota muutama minuutti. Sekoita muut aineet joukkoon, vaivaa taikina tasaiseksi.

Reilusta puolesta massaa pyörittelin lihapullia, jotka paistoin +225 C noin 20 min.

92560.jpg

Toisesta puolesta tein murekkeen, jonka täytteeksi käytin juustoja. Taputtelin massan leivinpaperin päällä suorakaiteeksi ja laitoin toiselle puolelle cheddar-sulatejuustoa ja toiselle puolelle aurajuustoa. Koko alueelle ripottelin vielä edam-juustoraastetta (joka oli jäänyt voileipäkakun koristelusta). 

92561.jpg

Käärin levyn rullaksi, taputtelin päädyt kiinni. Sivelin pinnalle ketsuppia ja ripottelin korppujauhoja päälle. (tulee ihanan rapsakka pinta) Paistoin +200 C 30-40 min.

92574.jpg

Tarjoilin perunamuussin, herkkutattikastikkeen (Kotigastronomi) ja rakuunalla maustettujen babyporkkanoiden kanssa. Eikä osattu miehen kanssa päättää, kumpi oli parempi puoli; aura vai cheddar, kumpikin oli niin hyvää!