Hyvän pashamuotin sain vanhan kahvinkeittimen suodatinosasta, kun vain teippasin tippalukon siten, että se pysyi auki ja nesteet pääsivät valumaan alla olevaan astiaan.

65914.jpg

Tästä annoksesta tuli tuo kahvinsuodattimeen sekä vielä pieneen siivilään tehty pasha.  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

500 g rahkaa

½-1 dl appelsiinimarmeladia

1 rkl vaniljasokeria

½ dl mantelirouhetta

1 dl rusinoita

½ dl sokeria

2-2½ dl vaahtoutuvaa kermaa

 

Vaahdota kerma. Sekoita sen joukkoon rahka ja muut aineet. Appelsiinimarmeladin määrä riippuu sen voimakkudesta; bittermarmeladia tarvitaan vähemmän, makeaa enemmän. Vuoraa pashamuotti harsoliinalla ja nostele seos muottiin. Taittele sideharso pashan päälle. Laita muotin alle sopiva valutusastia ja vie viileään vuorokaudeksi. Avaa sideharso ja kuomoa pasha tarjoiluastialle, poista muotti. Koristele halutessasi säilykehedelmillä tai värikkäillä karamelleillä.