Todella harvoin tulee tehtyä alkuruokia, mutta nyt pääsiäisenä söimme pitemmän kaavan mukaan. Tosin suunnittelin aterian siten, ettei tarvinnut kuitenkaan koko päivää olla keittiössä, vaan ruoka tuli kuin itsestään.
Pitäisi hieman enemmän panostaa kyllä tuohon valokuvaukseen, on niin epätarkkoja kuvia taas. Nälissään vaan äkkiä nappasee pari kuvaa, eikä sen enempiä kato että miten ne onnistu... ;) Mutta toivottavasti jotain selvää saa...
Alkuruoka: keitettyjä kananmunia
valmista katkarapusalaattia (skagenröra tai jotain sinne päin ;) )
paahtoleipää
Pääruoka: kananpojan rullapaisti (paisto uunissa +175C 1h40min.)
keitetty basmatiriisi
currykastike (Knorr pussikastike)
keitetyt kruunuvihannekset
Jälkiruoka: appelsiini-banaanikiisseli