Aina vähän jännitän, että viitsinkö täällä blogissa mainostaa Kotigastronomi tuotteita, että ärsyttääköhän se ihmisiä. No toisaalta, kyllähän minä mainostan paljon muitakin käyttämiäni tuotteita yms. joten miksi en sitten näitä, joita itse edustan. Ken ei tykkää, niin hyppää seuraavaan aiheeseen! :)

Nämä ovat niin ihania tuotteita, että ihan pakko on näyttää ja kertoa! Ensinnäkin uudet ihanat joulutuotteet ovat tulleet myyntiin! Jouluiset kahvi- ja teesetit kauniissa organzapusseissa ovat valmiita muistamisia opettajille, naapureille, ystäville... Kummassakin kaksi eri makua; jouluhedelmä- ja jouluaromitee, sekä joulukahvi ja wiener toffee-kahvi.

991440.jpg

Jouluisia suklaakonvehteja myös kauniissa pussissa ja kauniissa kääreissä. Makuina Bordeaux (hasselpähkinäcreme- ja murohiutaletäyte) sekä Champagne (kaakao- ja kahvinpaputäyte).

991447.jpg

Ihanaa suklaa-kirsikka Rooibosteetä on saatavilla kauniissa strasseilla koristellussa lahjapurkissa sekä tavallisessa pussissa.

991452.jpg

Sitten mahtavia leivontavälineitä! Silikoninen irtopohjavuoka keraamisella pohjalla. Alustan päällä valmis kakku on helppo leikata ja laittaa tarjolle.

991458.jpg

Pikkuleipä- ja piparimuottisarja, jossa viisi eri muotoista ja kokoista muottia leivontaan, cocktailpalojen tekoon, koristeiden tekoon. Säilyvät siististi tilaa säästäen sisäkkäin.

991454.jpg

991455.jpg

Juuri tällaisia muotteja olen kaivannut, sillä olen miettinyt, että esim. lastenjuhlille saisi kivoja täytettyjä leipiä ja leivoksia piparimuoteilla, mutta tavalliset muotit ovat liian matalia siihen hommaan. Näissä itse muottiosa on korkea ja lisäksi on hyvä "kädensija". Olen kokeillut muotteja nyt kurkkuun, vesimeloniin, juustoon, täytettyihin paahtoleipiin (kaksi paahtoleipää, lohitäyte välissä) sekä mokkapaloihin. Aivan loistavat!

991461.jpg

Kotigastronomin valikoimissa myös paljon muita uutuuksia ja joulutuotteita, kysy lisää!

Oletko kiinnostunut Kotigastronomi-jälleenmyyjätoiminnasta? Marraskuun loppuun asti uusille jälleenmyyjille extralahja tilauksen yhteydessä. Kysy lisää! [email protected]