Ohops, onkin kuukausi vierähtänyt viime päivityksestä! Ei oo nyt blogittelu napannut yhtään, vaikka muutamia ruokakuviakin ois kamerassa odottamassa siirtoa... ei vaan innosta. Olen yrittänyt saada elämää vähän järkevämmälle aikataululle sekä itselleni aikaa kuntoiluun, se kun on jäänyt minimiin sen jälkeen kun elämään tuli uusi vauva ( nyt jo 1v4kk), blogit, askarteluinnostus ja yritys. Nyt siis tavoitteena vähintään kaksi kertaa viikossa kuntosalilla ja kylläpä olenkin nauttinut siitä! Ihanaa omaa aikaa ja niin hyvä olo ja mieli sen kuntoilun jälkeen. Tällä viikolla vaan en ole päässyt ollenkaan, kun mies on ollut kaikki päivät aamusta myöhään iltaan asti töissä ja poikakin oli kaks päivää oksennustaudissa. :(

Eipä sitten olisi voinut parempaan aikaan tulla SNY:n piristyspaketti! En jaksa kuvaa vielä ruveta siirtämään, mutta yritän saada sen lähipäivinä. Paketissa oli kaksi kerää lankaa (juuri tuota Kuuraa olen halunnutkin kokeilla ja aivan oikea väri!), ruusukynttilä, satiiniruusuja, sekä höyrykylpy, jossa mm. ruusunnuppuja. Siis ihana ruusuinen paketti! Mutta ehdottomasti parasta paketissa olivat ihanat "pitsi"villasukat, jollaisia itse en uskaltaisi edes yrittää tehdä! Lämmittää kovin mieltä (ja jalkoja), että joku on nähnyt niin paljon vaivaa ilahduttaakseen minua! Lämmin kiitos sinulle SNY!

Edit. 23.9.07 Nyt sain kuvankin laitettua. Sukat ovat aivan oikean kokoiset ja ihanat! Pidän syksyllä ja talvella kotona yleensä pelkkiä villasukkia jalassa ja nämä on tosi ihanat jalassa ja sopivan ohuet nyt kun ei ole vielä pakkasia.

926320.jpg

Ai niin ja osallistuin sitten vielä SLY:hynkin, eli Salaiseen Leivonta Ystävään, jonka PiNkMama emännöi. Tällaisestahan "haaveilin" jo joskus täällä , joten pitihän sitä sitten lähteä mukaan. :) Kiitos PiNkMamalle järjestämisestä!