Mulla ei oo ollut koskaan mitään näin ihania keittiötyövälineitä! Nämä on aivan ihanat ulkonäöltään, katsokaa vaikka!

819466.jpg

Palm Brush juuresharja sekä Palm Peeler kämmenkuorija. Ovat aivan mahtavat käytössä: sormi vain tuosta lenkistä läpi (on joustava, mahtuu isompikin sormi) ja kuorija tai juuresharja jää kämmenen alle ja on erittäin ergonominen käyttää. Ei rasita rannetta eikä sormien niveliä.

Täytyy myöntää, että olin aika skeptinen varsinkin tuon kuorijan suhteen, että niinköhän tuolla tekee mitään, on varmaan hankala käyttää, eikä kuori hyvin esim. perunan "päitä". Vaan heti ensimmäisen perunan kohdalla huomasin, että tämähän on hyvä ja helppo käyttää! Ja terä on terävä ja toimii molempiin suuntiin. Olen kokeillut nyt kuoria sillä perunaa, porkkanaa, kurkkua ja omenaa ja kaikkiin toimii todella hyvin. Ajattelin, ettei omenan kuorintaan sovellu, vaan omenastakin sain kuoren yhtenä pitkänä pötkönä pois, ettei katkennut ollenkaan!   :)

819467.jpg

Näitä kuorijoita ja juuresharjoja saa Kotigastronomilta, eli minun kauttani tilaaminen onnistuu, jos haluat itsellesi tällaiset! Väreinä avokado, kirsikka ja mandariini, väri valikoituu sattumanvaraisesti.