Nyt on taas vähän lomailtu lasten kanssa ja palattu kotiin lepäämään. ;) Juu ei aina ihan lomalta tunnu tuo lasten kanssa reissaaminen, mutta kyllä meillä oli mukavaakin. Ja siitähän sitä eniten nauttii, kun näkee lasten riemun. 3v. pojan kanssa käytiin Särkänniemen kaikki ipana-laitteet läpi ja jotkut  useampaankin kertaan. Itse en tykkää yhtään kieputtimista, mutta just ja just vielä meni karuselli, tattiralli, huvimaja ja kantti x kantti-autot. Isäntä sitten sai käydä crazy bussissa ja pikkuhinaajassa. ;)

Kotipihaan päästyä ensimmäisenä ryntäsin tietenkin katsomaan kasvihuonetta ja katsokaa mitä siellä on tapahtunut!

707149.jpg

Tomaatit ovat kasvaneet valtavasti ja niissä on jo kukkia! Tilli ja persilja ovat jo syömäkelpoisia, samoin salaatti.

707147.jpg

Samettikukat rupeavat kohta kukkimaan ja kurkuissakin on jo kukkia ja pieniä alkuja!

707151.jpg

Etualalla kesäkurpitsa, jossa olisi jo monta kesäkurpitsaa, jos olis voinut pölyttää!

707153.jpg

Amppelitomaatitkin ovat hienosti piristyneet ja kasvaneet ja muutamia kypsiä tomaattejakin jo oli!

Näistä en viimeksi kehdannut edes laittaa kuvaa...

707152.jpg

Koska näyttivät 15.6.07 tältä... Siemenistä kasvattamiani amppelitomaatin taimia, jotka pistin kaikki tuohon samaan ruukkuun ajatellen, ettei niistä mitään tule, mutta en hennonut heittää poiskaan.

664057.jpg

Ensimmäistä satoa tältä kesältä.

707155.jpg

Vähän vielä kuvia muualta pihasta.

707144.jpg

707145.jpg

707146.jpg

Viime kesän tapaan mulla on ruukuissa mansikan taimia ja ennen lomalle lähtöä lapset saivatkin sieltä jo maistiaisia. Mansikoissa oli paljon kohta kypsiä ja raakileita. Eräänä päivänä kun anoppi oli mennyt pihaamme hoitamaan kasveja, niin oli huomannut, että mansikoista oli revitty kaikki kypsät ja kaikki raakileetkin pois! Seuraavana päivänä kun oli tullut, niin nyt oli kaksi ruukkua kaadettu ja taimet multineen olivat maassa! Nyt ei ole yhtään kukkaa eikä raakiletta, joten saamme odottaa kauan ennen kuin saadaan omia mansikoita! Kyllä ottaa päähän! Vahvat epäilykset on tuhon aiheuttajasta, kun ei oikein muitakaan vaihtoehtoja ole. Lapsesta on kyse, mutta vanhempien soisi katsovan vähän perään. Minä en ainakaan päästä lapsia muiden pihoihin kuljeksimaan yksinään ja tuhoja tekemään. Harmittaa kyllä tosi paljon, kun omat lapset niin odottivat, että lomalta palattua kotona odottaa monta kypsää mansikkaa. :(