Tämän ruoan teosta on jo jonkin aikaa, enkä enää tarkkaan muista mitä tähän laitoin, mutta hyvää oli -sen muistan!
400 g marinoituja broilerisuikaleita
½-1 punaista paprikaa
pala purjoa
½-1 kesäkurpitsaa
1 prk Creme Bonjour Cuisine valkosipuli ja yrtit-ruoanlaittofraiche
vähän vettä
Pilko kasvikset. Ruskista broilerisuikaleet ja nosta pois pannulta. Kuullota kasvikset öljyssä pannulla, laita broilerisuikaleet takaisin. Lisää fraiche ja hieman vettä ja anna hautua hetki. Tarjoile keitetyn pastan kanssa. Minä sekoitin kastikkeen pastan joukkoon ja annoin hetken vetäytyä.
Tänään tein vähän samanlaista. Ruskistin broilerisuikaleet, lisäsin purkillisen saman merkkistä fraichea, mutta nyt makuna Sipulisekoitus. Ohensin hieman vedellä ja laitoin sekaan sulamaan puoli pussillista wokkivihanneksia ja haudutin, kunnes vihannekset sulivat, mutta rouskuivat vielä kivasti suussa. Noilla valmiiksi maustetuilla fraicheilla saa kyllä kivasti makua ruokaan. Muita mausteita ei tarvita.