Tämä ei ole poliittinen kannanotto, korkeintaan ruokapoliittinen ;) Katainen oli vieraana Ruokalassa joskus viime viikolla ja tämä hänen ohjeensa kuulosti hyvältä, joten kokeilin sitä perjantai-iltana. Oli kyllä tosi hyvää! Vähän samantapainen ruoka on tämä oma nachos supreme, enkä osannut päättää kumpi on parempaa! Omat muutokset ja valinnat merkitty *:llä.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> |
|
|
Tulinen naposteltava: |
1 |
grillattu broileri |
1 iso |
pussi nachoja (maissilastuja) |
2-3 rs |
philadelphia- tuorejuustoa |
1 purkki |
medium tulista salsakastiketta * Pirkka salsadippi |
|
jalopenoja |
|
vihreitä ja mustia kivettömiä oliiveja *vihreät jalapenotäytteisiä |
|
juustoraastetta (punaleimaemmental) * emmental-mozzarellajuustoraaste * punasipulia |
Levitä lastut uunipellille. Leikkaa broileri pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon philadelphia- juusto ja salsakastike (lisää kastiketta makusi mukaan). Anna makujen tasaantua muutaman tunnin ajan. Lusikoi juustoseos nahcojen päälle uunipellille. Seosta saa olla reilusti! Viipaloi jalopenot ja oliivit ja ripottele juustoseoksen päälle. Viimeistele koko komeus juustoraasteella. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.