Tämä ohje löytyy Valion 3 juuston kerma-purkista. Valmistus käy kätevästi ja ruoka oli tosi hyvää! Suluissa omat muutokset.

450706.jpg

Jauheliha-perunavuoka

5 annosta

400 g   jauhelihaa
1 - 2 rkl   Valio Oivariinia
1 tl   suolaa  (2 tl Kotigastronomin aromimaustetta)
1 tl   pippurisekoitusta (mustapippurirouhetta) (1-2 tl grillimaustetta)
1 pussi (500 g)  peruna-sipulisekoitusta
2 pussia (à 250 g)  kasvissuikaleita
2 prk Valio maustettua ruokakermaa 3 juustoa
1½ dl  Valio maitoa

Ruskista jauheliha Oivariinissa. Lisää siihen puolet suolasta ja pippurisekoituksesta. Kaada peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet uunivuokaan. Sekoita loput mausteet. Lisää jauheliha. Sekoita. Yhdistä juustokerma ja maito. Kaada vuokaan. Paista 225 asteessa 30 min. Alenna lämpö 175 asteeseen. Paista vielä n. 45 min. Painele paiston aikana pari kertaa lastalla, ettei pinta kuivu.