Risottoa tulee tehtyä aika harvoin - liian harvoin, sillä maistui koko perheelle tosi hyvin.

410052.jpg

Ainekset <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

·                                 400 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita

·                                 2 rkl öljyä

·                                 1 paprika (laitoin ½)

·                                 1 purjo  (laitoin 5-7 cm palan)

( pussin pohjat herne-maissi-paprikaa)

·                                 3 dl Risottoriisiä

·                                 7 dl vettä

·                                 1 kanaliemikuutio

·                                 1 tlk persikoita

·                                 ½ tl rouhittua mustapippuria

Valmistus

1. Kuutioi paprika sekä persikat ja leikkaa purjo renkaiksi.
2. Ruskista broilerisuikaleet kevyesti öljyssä. Lisää paprika ja purjo. Kuullota pehmeäksi.
3. Lisää joukkoon risottoriisi ja sekoittele hetki, jotta rasva imeytyy riisiin.
4. Lisää vesi ja kanaliemikuutio. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.
5. Sekoita joukkoon kuutioidut persikat (he-ma-pa) ja mausteet. Kuumenna.



Ohje elisa.net/ruokajaviini