Vietimme uuden vuoden ihan rauhallisissa merkeissä oman perheen kanssa. Ruoaksi oli salaatteja, sekä tällaisia uusia Potku broilerinugetteja & juusto-jalapenodippi ja broilerin siipipalat & sweet chili-dippi. Olivat kyllä ihan "potkusia", kuten mieheni tapaa sanoa sopivan tulisesta ruoasta.

336160.jpg

Salaatteina oli Atrian valmista perunasalaattia, joka oli kyllä parasta kaupan perunasalaattia, mitä olen syönyt! Täytyy  muistaa seuraavalla kerralla. Kerrankin oli hyvä juttu kun tuolta paikkakunnan "supervalinnasta" oli tarjoustuotteet loppu (loppuvat yleensä jo sinä päivänä kun tarjous on ensimmäistä päivää voimassa), sillä muuten olisimme ostaneet sitä ja olisi jäänyt tämä hyvä perunasalaatti löytämättä!

Lisäksi oli kinkku-pastasalaatti ja vihreä feta-oliivi-salaatti.

336163.jpg

Kinkku-pastasalaatti

keitettyä kuviopastaa

herne-maissi-paprikaa

kinkkua (käytin anopin pakastamaa joulukinkkua)

purjoa

punaista paprikaa

ananasta

Kastike: 

kermaviiliä

rasvatonta majoneesia (tämäkin oli hyvä löytö, sillä maistui yllättävän paljon majoneesille, vaikka rasvaa on vain 0,5%. taas jokin hyöty tuosta pikkukaupasta, kun kevytmajoneesia ei ollut tarjolla!)

ananastölkin mehua

sinappia

mustapippuria

aromisuolaa

Keitä kuviopasta. Lisää lopuksi he-ma-pa sekaan ja anna sen sulaa. Kaada vesi pois, valuta ja jäähdytä. Kuutioi kinkku, pilko purjo, paprika ja säilykeananas ja sekoita ainekset yhteen. Sekoita kastikkeen aineet sekaisin ja lisää salaatin joukkoon.

Vihreä feta-oliivisalaatti

lehtisalaattia

kurkkua

tomaattia

Apetina feta snacks vihreä oliivi & valkosipuli

vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja

 

Tykästyin tuohon kulhosysteemiin, jonka tilasin Ellokselta "kun halvalla sai". On tosi käteväkin, kun alusta on pyörivä.