Tämä ohje oli Napero-kerhon mainoslehtisessä. Oli oikein maukasta, joskin ehkä hieman liian valkosipulista. Joko perunaviipaleet tai pastakastike voisi olla ilman valkosipulia. Varsinkin uudelleen lämmitettynä oli liian valkosipulista meidän makuumme. Muuten kyllä hyvää.

360333.jpg

Tässä Pirkan sivuilta kopsattu ohje:

Melkein kuin moussaka

4 annosta

 

Ainekset 

400 g Pirkka naudan paistijauhelihaa

1 tlk (420 g) Pirkka-pastakastiketta, tomaatti – valkosipuli

1 ps (500 g) Pirkka-valkosipuliperunoita (pakaste)

1 tlk (200 g) Pirkka fetajuustokuutioita suolavedessä

2 dl Pirkka-ruokakermaa

Valmistusohje 

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää pastakastike. Voitele uunivuoka. Levitä valkosipuliperunat, jauhelihakastike ja fetajuustokuutiot uunivuokaan muutamaan eri kerrokseen niin, että päällimmäiseksi jää valkosipuliperunakerros. Kaada lopuksi ruokakerma perunoiden päälle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 1 tunti.

VINKKI! Melkein kuin moussakan suolaisuutta voit vähentää fetajuustokuutioita vähentämällä esimerkiksi puoleen. Käytä loput fetat salaattiin.

Resepti: Hinni Ollila

360334.jpg