Hiljaiselo täällä näyttää jatkuvan... keittiön puolella olen tehnyt helppoja hyviä perusruokia, sekä paljon keittoja, mutta niiden kaikkien ohjeet jo löytyvät täältä. Leipääkin olen leiponut jonkin verran, vaan nekin reseptit on jo täällä. Kortteja olen askarrellut, mutta ei niitä taida kukaan enää jaksaa katsella. ;) Jotain uutta on kehitteillä elämässäni, mutta siitä kerron sitten hieman myöhemmin.

Lukijoilta on tullut muutama kysymys ja jouluystävälahjoistakin kerrottu, joten päivitän ne nyt myös.

Tarja kysyy:

Onkohan kellään mahdollisesti tallessa sellaisen kaulaliinan ohje mitä sanotaan kiemurahuiviksi ja tehdään virkkaamalla. Löysin netistä joltakin sivulta kuvan mutta en ohjetta, ja en tietenkään tullut laittaneeksi osoitetta ylös.
Kokeilin itsekkin tuolla ohjeella tehdä ja sain aika valtavan aikaiseksi ja kieltämättä silmukat oli hakusessa, oli pörröstä lankaa... 

Ja onkohan samainen Tarja, joka kysyy myös:

Olisikohan kellään ideoita, maukkaita. Minulla on keliakia ja pidän paljon pasta ruuista mutta kun se pasta on tehty maissista tai riisistä niin ruoka maistuu muoville, ja vaikka kuinka tungen mausteita ja kermaa ja joitain juustoja niin ei se maku häviä. Varsinkin maissista tehty pasta, laitoit mitä tahansa mausteita niin ei ole hyvää. Jos jollakin on vinkkejä otetaan vastaan mielellään!!!

Itse en näihin osaa vastata, mutta jos joku osaisi, niin vastauksia ja ideoita voi mielellään laittaa kommentteihin!