Löysinkin kuvagalleriasta pari kuvaa ruoista, joita en vielä ole tänne laittanutkaan. Nyt kerkeän laittaa vain kuvat, kirjoittelen ohjeet myöhemmin.
Edit. 25.1.2007 lisään vihdoin ohjeetkin....
Grillatun broilerin jämistä teen usein viillokin tyyppistä kastiketta, jonka tällä kertaa maustoin Kotigastronomin sitruunajauheella. Tuli mukavan pirtsakka sitruunainen maku. Sitruunajauhe on kyllä yksi parhaista Kotigastronomin tuotteista, on niin monikäyttöinen ja aidon sitruunan makuinen.
vettä + kanaliemijauhetta
vettä + vehnäjauhoja=suurus
ripaus currya
ripaus sitruunajauhetta
kypsää broilerin lihaa
Kiehauta vesi, lisää kanaliemivalmiste. Sekoita pieneen määrään kylmää vettä hieman vehnäjauhoja, lisää liemeen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, kunnes kastike on sopivan paksuista. Mausta, lisää kypsä paloiteltu liha.