Tämä ohje löytyi onnekseni naudan paistijauhelihapaketista (Velj. Rönkä), kun pähkäilin mitä tuosta jääkaapissa olevasta jauhelihasta voisi tehdä, kun ei yhtään ollut kipinää enää värkkäämiseen, kun koko päivän on puuhaillut keittiössä. Mies ylisti tätäkin kovasti (hmm, vai onkohan sille tullut joku joulukiltteys, kun niin huomioi ;) ) Ihanan vaivatonta ja nopeaa ja todella maukasta! Tätä tehdään toistekin!

307481.jpg

Suluissa omat muunnokseni.

400 g naudan paistijauhelihaa

pippuriseosta (Rubino)

(aromisuolaa)

2 dl kermaa (1 prk Flora ruoka 7%)

1 rkl sinappia

1 rkl soijaa

2 rkl ketsuppia

Pyörittele ja painele jauhelihasta pihvejä (4 kpl). Paista kuumalla pannulla öljyssä  molemmin puolin. Ripottele pinnalle pippuriseosta ja aromisuolaa. Kaada pannulle kerma ja muut aineet. Sekoittele ja kääntele pihvejä siinä. Anna hautua noin 15 min, että pihvit kypsyvät ja kastike sakenee.

Söimme spagetin kanssa kun potut oli loppu. :)