Huomenna lähdemme perheen kanssa mummolaan joulun viettoon. Kokoonnumme sinne koko perhe (äitini, isäni, Jenna avokkinsa kanssa, sekä toinen sisko miehensä ja vauvansa kanssa, sekä meidän perhe). Ulkona ei ole paljon lunta ja mittari näyttää plusasteita. Kotitalomme on yli sata vuotta vanha hirsitalo, jonka suuressa tuvassa, korkean joulukuusen alla, kaikkein tärkeimpien ja läheisimpien ihmisten kanssa joulun tunnelman saavuttaa kuitenkin varmasti.  

Pidän joululomaa blogin päivityksestä ainakin joulun yli asti. Kommentteja käyn lukaisemassa aina välillä. Jouluystävä-purku tehdään joulun tai uuden vuoden jälkeen. Olisi kiva, jos kertoisitte vähän mitä saitte tai ainakin oliko lahja mieluinen.

Toivotan kaikille kanssablogeilijoille, Jouluystäville, blogin vakituisille lukijoille -tutuille ja tuntemattomille, sekä sattumalta ja silloin tällöin tänne eksyville, eli ihan jokaiselle

OIKEIN TUNNELMALLISTA JA RAUHALLISTA JOULUNAIKAA! NAUTTIKAA JOULUN TUOKSUISTA, MAUISTA, LÄMMÖSTÄ JA TUNNELMASTA! MUISTAKAA LÄHEISIÄNNE JA OLKAA HYVIÄ ITSELLENNE! LÄMMIN KIITOS KAIKILLE KULUNEESTA VUODESTA, PALAUTTEISTA JA KOMMENTEISTA! TAVATAAN TAAS JOULUN JÄLKEEN!

308710.jpg

”Olen eksynyt”, sanoi tonttu pieni,<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

”lumi peitti joulutieni.

Peloittaa, on pimeää, mistä etsin ystävää?”

Tähti katsoi hymyillen, tietä pienen valaisten.

Sinun kotiisi tontun vei, ystävää jouluna unohdeta ei.