Piti käyttää jääkaapista paketin loppuja pois ja pojan toivomus kuului, että lasagnea pitäisi saada. Tulikin tosi hyvää lasagnea!

263801.jpg

Jauhelihakastike:

400 g jauhelihaa

2 valkosipulin kynttä

1 sipuli

4 siivua pekonia

mausteita (grillimauste, pippuri, lihaliemijauhe, basilika)

1 tlk tomaattimurskaa

½ tlk vettä

n. 100 g Viola tomaatti-basilika-tuorejuustoa

Pilko sipulit ja pekoni. Ruskista pekoni omassa rasvassaan, lisää sipulit ja kuullota. Nosta pois pannulta. Ruskista jauheliha ja lisää sipuli-pekoniseos. Mausta. Lisää tomaattimurska ja puoli tölkillistä vettä. Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua hetki.

Juustokastikkeen ja muun tein kuten normaalisti, eli kuten tässä aikasemmassa lasagneohjeessani.