Tosiaankin Vuodatuksella on ollut aikamoisia ongelmia, mutta toivottavasti nyt pelittää. Jotkut muutokset varmaan jäivät pysyviksi kuten tuo kategorioiden muuttunut järjestys, mikä on kyllä kurja. Oli niin selkee kun oli aakkosjärjestyksessä. Esikatselussa se näkyy mulla aakkosjärjestyksessä, mutta sitten etusivulla sikin sokin-järjestyksessä. Varmuuden vuoksi, jos haluat kommentoida jotain, niin kannattaa kommentoida näihin etusivulla näkyviin juttuihin, sillä en ole varma saanko hallintasivulle vieläkään näkyviin uusia kommentteja.

Gifts7.gif

Kivasti on tullut joululahjavaihtoon osallistujia ja mukaan mahtuu vielä! Lahjan hinnaksi näyttäisi muotoutuvan 5€ ja parivaihtoa taitaa useampi kannattaa. Parithan voivat sitten kyllä sopia keskenään muustakin summasta ja ehkä kertoa toisilleen jotain itsestään ja harrastuksistaan yms jos haluavat. Jos tulee pariton määrä osallistujia, niin minä voin itse sitten vaikka olla parina kahdelle. 

Mutta jos vielä alkaa tuntua, että sekavaihto olisikin kivempi ja se alkaa saada enemmän kannatusta, niin voidaan tehdä niinkin. (Ei lyödä vielä mitään lukkoon.) Minä voisin vaikka laittaa kaikille pienen kyselyn harrastuksista, mielenkiinnon kohteista yms., kerätä yhteystiedot sekä arpoa kullekin salaisen ystävän, jolta paketin saa. Ja kiva olisi sitten joulun jälkeen kenellä mahdollisuus laittaa kuvia, niin laittaa mun sähköpostiin niin voin niitä sitten täällä julkaista, että mitä kukakin on lahjaksi saanut. Tai jos ei voi kuvaa lähettää, niin kertoo sitten ainakin mitä joulutontun paketista löytyi. 

Keksisikö joku vielä jonkin kivan nimen tälle vaihdolle, kun pelkkä joululahjavaihto tuntuu vähän tylsälle? Ja jos et tajua yhtään mistä minä höpötän, mutta kiinnostus heräsi, niin hyppää tänne niin tiedät!  Ja jos haluat osallistua niin ilmoittautua voit sinne tai sitten tähän. Ja ilmoittautumisaikaa on... hmmm... tämän kuun loppuun? Vai tarvitteko paljon aikaa lahjan miettimiseen ja hankintaan? Kommentoikaapa jo osallistuneet ja uudet osallistujat myös.

-Mihanna-

ps. Yksi hyvä asia siinä Vuodatuksen toimimattomuudessa muuten oli: jäi aika paljon enemmän aikaa kaikelle muulle, kuten käsitöille ja askartelulle! ;)