No niin, arvonta on nyt suoritettu. Onnettarena toimi poikani ja virallisena valvojana meidän iskä!

Ja voittaja on.... MADDE! Onneksi olkoon! Laitappa yhteystietojasi sähköpostiini [email protected] niin laitan sulle maanantaina paketin tulemaan!

Kiitos kaikille osallistuneille ja oikein mukavia isänpäivävalmisteluja!

 

HUOM! Vastausaika päättyy perjantaina klo 18.00, jonka jälkeen arvon voittajan. Yllätyspalkinto voittajalle lähtee maanantaina. Laitan sen sitten kyllä näytille tännekin, kun voittaja on sen saanut.

Kivoja ideoita on tullut ja näyttää monen isän kakkutoive olevan perinteinen mansikkakermakakku. Niin myös meidän perheen isin toive kuului mansikka- tai lakkakakku. Yritän kuitenkin keksiä jotain uutta siihen. Kortti-ideaa en vielä ole keksinyt, mutta lahjat isille ja papoille tehdään lasten kanssa alkuviikosta.

Mutta vielä siis kerkeää osallistua, joten vastailemaan vaan! 

ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN!

*                                *                           *                              *                                *

Pistetäänpä arvonta pystyyn 60 000:n kunniaksi, kun viimeksi oli 30 000:ssa arvonta. Nyt en päästäkään teitä niin helpolla, että pelkkä ilmoittautuminen riittää, vaan arvontaan osallistutaan vastaamalla vähintään yhteen alla olevista vaihtoehdoista, toki saat vastata vaikka jokaiseen.

Isänpäivä lähestyy, joten sen tiimoilta laitetaan hyvät ideat jakoon, jolloin tästä saa jokainen jotakin ja yksi vielä palkinnon (en vielä ole päättänyt mitä...) 

Muista ilmoittaa myös nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi!

a) Kortti Isälle: Millaisen kortin isä saa? Kerro ohje (tai jos löytyy netistä niin laita linkki)  kivaan itsetehtävään isänpäiväkorttiin. Voi olla joko lasten kanssa tehtävä tai aikuisten askarteluun.

b) Lahja Isälle: Mitä isän paketista löytyy? Kerro (tai linkitä) idea itsetehtyyn isänpäivälahjaan.

c) Kakku Isälle: Millaisen kakun kanssa herättäisit isän? (muoto, täytteet, koristelu...)

d) Menu Isälle: Millaisin herkuin hemmottelisit isää juhlapäivänä?

Vastausaikaa on tämä viikko ja heti saa alkaa vastata, ei siis tarvitse odottaa, että 60 000 täyttyy! Ilmoittelen lähempänä milloin vastausaika tarkalleen loppuu.

FD4.gif