Pakastimessa on odottanut valmiiksi kuutioitu naudanliha stroganoffiksi pääsyä ja nyt sen vihdoin tein. Voi että olikin hyvää!
750 g naudanlihaa (jotain paistia)
rasvaa paistamiseen
1 sipuli
1½ tl suolaa
kokonaisia pippureita
vettä sen verran että lihat peittyy
4 rkl vehnäjauhoja + 1 dl vettä
1 dl ruokakermaa
1 iso maustekurkku
1 prk (70 g) tomaattipyrettä
Ruskista lihakuutiot pienissä erissä ja siirrä kattilaan tai pataan. Huuhtele välillä paistinpannu vedellä ja kaada se lihojen joukkoon haudutusliemeksi. Lisää vettä sen verran että lihat peittyvät. Lisää suola ja pippurit, sekä silputtu sipuli. Hauduta hiljalleen 1-1½ tuntia, kunnes liha on mureaa. Loppuajalla valmista jauhoista ja vedestä suurus ja kaada se ohuena nauhana mukaan. Lopuksi lisää joukkoon kerma, pilkottu maustekurkku ja tomaattipyre.