Pakastimessa on odottanut valmiiksi kuutioitu naudanliha stroganoffiksi pääsyä ja nyt sen vihdoin tein. Voi että olikin hyvää!

239823.jpg

750 g naudanlihaa (jotain paistia)

rasvaa paistamiseen

1 sipuli

1½ tl suolaa

kokonaisia pippureita

vettä sen verran että lihat peittyy

4 rkl vehnäjauhoja + 1 dl vettä

1 dl ruokakermaa

1 iso maustekurkku

1 prk (70 g) tomaattipyrettä

Ruskista lihakuutiot pienissä erissä ja siirrä kattilaan tai pataan. Huuhtele välillä paistinpannu vedellä ja kaada se lihojen joukkoon haudutusliemeksi. Lisää vettä sen verran että lihat peittyvät. Lisää suola ja pippurit, sekä silputtu sipuli. Hauduta hiljalleen 1-1½ tuntia, kunnes liha on mureaa. Loppuajalla valmista jauhoista ja vedestä suurus ja kaada se ohuena nauhana mukaan. Lopuksi lisää joukkoon kerma, pilkottu maustekurkku ja tomaattipyre.