Muunsin tuota aikaisempaa Pupun ohjetta ja lisäsin keittoon kierremakaronia. Ja keitto senkun parani, vaikka herkullista oli alkuperäisellä ohjeella tehtynäkin. Tämä maistuu myös lapsille paremmin, kun on tuota makaronia ja on samalla täyttävämpää. 

153952.jpg

Tässä vielä ainesmäärät mitä tähän keittoon laitoin:

7 dl kesäkurpitsakuutioita

2 sipulia

7 dl vettä

2 tl kasvisliemijauhetta

3 dl kierremakaronia

400 g sika-nautajauhelihaa

2 tl grillimaustetta

½ tl mustapippurirouhetta

ripaus suolaa

200 g Koskenlaskija voimakas-sulatejuustoa

1 dl persiljasilppua

Liota kasvisliemijauhe tai -kuutio kiehuvaan veteen, lisää kesäkurpitsakuutiot ja pilkottu sipuli. Keitä n. 5 minuuttia ja lisää sitten makaroni. Ruskista ja mausta jauheliha ja lisää keittoon. Kun keitto on kiehunut yhteensä noin 15 min (kun kesäkurpitsat ja makaroni on kypsää), lisää paloiteltu sulatejuusto ja anna sulaa keittoon. Lisää lopuksi persiljasilppu.