Muunsin tuota aikaisempaa Pupun ohjetta ja lisäsin keittoon kierremakaronia. Ja keitto senkun parani, vaikka herkullista oli alkuperäisellä ohjeella tehtynäkin. Tämä maistuu myös lapsille paremmin, kun on tuota makaronia ja on samalla täyttävämpää.
Tässä vielä ainesmäärät mitä tähän keittoon laitoin:
7 dl kesäkurpitsakuutioita
2 sipulia
7 dl vettä
2 tl kasvisliemijauhetta
3 dl kierremakaronia
400 g sika-nautajauhelihaa
2 tl grillimaustetta
½ tl mustapippurirouhetta
ripaus suolaa
200 g Koskenlaskija voimakas-sulatejuustoa
1 dl persiljasilppua
Liota kasvisliemijauhe tai -kuutio kiehuvaan veteen, lisää kesäkurpitsakuutiot ja pilkottu sipuli. Keitä n. 5 minuuttia ja lisää sitten makaroni. Ruskista ja mausta jauheliha ja lisää keittoon. Kun keitto on kiehunut yhteensä noin 15 min (kun kesäkurpitsat ja makaroni on kypsää), lisää paloiteltu sulatejuusto ja anna sulaa keittoon. Lisää lopuksi persiljasilppu.