Tämä kakku on tehty halkaisijaltaan 18 cm:n irtopohjavuokaan 3 munan kakkupohja. Täytteenä vadelma-cappuccinoa, kostutettu vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Koristeena tuoreita puutarhavadelmia ja hyytelösokerilla tehty kiille. Pursotukset (rumat sellaiset :( )kuohukermaa. 

Kyllä taas hävettää tuo pursotus. Pitäisi joskus ostaa litra kermaa ja opetella pursotuksia ja erilaisten pursotusterien käyttöä. Aina vaan otan sen saman tyllan ja samat pystysuorat pursotukset ja "tähdet" ympäri kakun. Nyt kokeilin vähän uudenlaista, mutta tylla ei oikein ollut vissiin sovelias tuohon tyyliin ja kermakin oli jo melkein voita... :( Olisi hienoa, jos olisi joku pursotusopetusvideo, jonka avulla voisi opetella ja näkisi miten niitä pursotuksia oikein tehdään!

Mutta kakun makuun ei onneksi huonot pursotukset vaikuta, vaan se oli todella herkullinen! Tästä tuli kyllä uusi suosikkitäyte meidän kakkuihin! Tiedä sitten onko yhtä hyvää pakastevadelmista tehtynä. 

136820.jpg

Täyte (tämä määrä riittää ainakin 4 munan pohjaan, ehkä isompaankin)

1 prk Flora Vanillaa

200 g vadelmia

Vaahdota Flora Vanilla. Survo vadelmat ja yhdistä vaahtoon. Lisää tarvittaessa sokeria.