Lintu75 kerkesi jo toivoakin uusia näkymiä kasvihuoneesta. Tarkoitus on ollutkin laittaa, mutta kamera ei ole muistanut lähteä mukaan....

127389.jpg

Tässä siis tomaatit. Ja niiden edessä etualalla kasvunsa lopettaneet valkosipulit ja taaempana osittain näivettyneet sipulit. Sipulit kasvavat vain vartta, maan alla ei ole tapahtunut juuri mitään. Edelleen odottelen viisaampien tietoa siitä, kannattaako sipuleja yleensäkään yrittää kasvattaa kasvihuoneessa?

127393.jpg

Kesäkurpitsat ovat vallanneet koko peräseinän. Tarkoitus oli siirtää osa taimista ulos, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kasvakoot nyt sitten tuossa ja taistelkoot elintilasta... Etualalla lehtisalaatti. Retiisit niiden takaa on jo syöty ja osa kasvoi jo ylisuureksi ja heitin pois. Ja tuo keskellä ylös nouseva on avomaankurkku.

127390.jpg

Tässä kasvihuonekurkut. Niiden edessä hentona näkyy vihersipulit, jotka eivät myöskään juuri edisty. Niiden edessä tilli. Vähän näkyy myös samettikukkia tuossa alaoikealla.

127392.jpg

Ja tässä vielä yksi amppelitomaatti, jossa näkyy kaksi kypsää tomaattia.

Että tämmöistä kuuluu kasvihuoneeseen tällä hetkellä. Nyt ollaankin lähdössä taas lomareissulle ja sillä aikaa kasveja hoitaa anoppi. Jännä taas nähdä miltä näyttää kun viikon päästä kotiudutaan.

Toivottavasti sitten olisi tullut edes joku kesäkurpitsareseptikin.... *toiveikkaana huokaa hän*