Pekoni antaa ihanasti makua perinteiselle broilerikastikkeelle.
4 siivua Amerikan pekonia
400 g marinoituja broilerisuikaleita
2-3 kesäsipulia
mustapippurirouhetta
(100 g cheddar sulatejuustoa)
1 prk Flora ruoka 7%
persiljaa
Paloittele pekonisiivut ja paista ne kuumassa paistokasarissa. Nosta pekonit pois, mutta jätä niistä irronnut rasva pannulle. Ruskista rasvassa broilerisuikaleet ja silputtu sipuli. Nosta nyt pekonit takaisin ruokaan. Mausta pippurilla. Lisää sulatejuusto (ei pakollinen, mutta kun jääkaapissa oli jämät niin laitoin tähän) ja anna sulaa. Lisää ruokakerma ja anna hautua hetki. Lisää lopuksi vielä persiljaa. Tarjoile keitetyn pastan kanssa. Itse tykkään sekoittaa kastikkeen pastan joukkoon ja annan vetäytyä hetken, niin kastikkeen maku ehtii imeytyä pastaan.