Nyt on saatu taimet istutettua ja siemenet kylvettyä. Tässä vähän näkymiä tällä hetkellä. On hauska seurata kuinka kasvavat. Lähdemmekin huomenna reissuun ja palaamme vasta juhannuksen jälkeen, jännä sitten nähdä kuinka on edistystä tapahtunut.

103186.jpg

Tänä vuonna kaikki kurkut ja tomaatit ovat ostotaimia, viime vuonna kasvattelin niitä itse. Tämä on nyt vasta toinen kesäni kasvihuonetarhurina.

Kasvihuoneessa on 7 runkotomaattia (Tanskan vienti) ja 6 amppelitomaattia, 4 kasvihuonekurkkua, 2 avomaankurkkua ja 1 kesäkurpitsa.

Lisäksi kylvin siemenistä ja istukassipuleista lehtisalaattia, tilliä, persiljaa, retiisiä, vihersipulia, valkosipulia, keltasipulia ja kesäkurpitsaa.

Kasvimaalle kylvin vielä sokerihernettä, porkkanaa, lisää sipulia, salaattia, tilliä ja persiljaa, sekä laatikkoon avomaankurkun ja kesäkurpitsan siemeniä.

103188.jpg

Kuvassa ylhäällä näkyy runkotomaattia, amppelitomaatti ja kesäkurpitsa, jossa on jo kurpitsan alku!

103187.jpg

Tässä kasvihuonekurkun taimet.

103189.jpg

Sitten vähän kukka-istutuksia. Jonkun mielestä voi olla mautonta tunkea kaiken värisiä kukkia sekaisin, mutta minä en osaa ikinä päättää mitä ostaisin, kun kaikki ovat niin ihania. Niinpä sitten ei juuri kahta samanlaista ja samanväristä kukkaa pihasta löydy! ;) Kesällä pitää olla väriä, kun syksyllä on niin synkkää ja talvella pelkkää valkoista!

103190.jpg