Tämä on ihanan suklainen torttu, jota appelsiininkuori raikastaa mukavasti. Ja maku vain paranee, mitä pitempään torttu saa vetäytyä kylmässä. Yleensä se ei kyllä siellä kauaa vanhene.
Kääretorttu:
3 munaa
1½ dl sokeria
3/4 dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja kääntele varovasti muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperille uunipannulle. Paista +225 C 5-8 min.
Täyte:
1 pss suklaamousse-aineksia (esim. Blå Band)
1 dl maitoa (tai moussen ohjeen mukaan)
1 rkl raastettua appelsiininkuorta
Valmista suklaamousse pakkauksen ohjeen mukaan (Blå Bandin mousseen tulee tuo maito). Pese appelsiini hyvin. Raasta appelsiini kuorta ja lisää se suklaamousseen. Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttulevylle ja kääri rullaksi. Säilytä kääretorttu kylmässä ja tarjoa viileänä.