Samalla vaivalla tein ruokaa useammalle syöntikerralle, eli mureketta ja lihapullia samasta massasta.
700 g sika-nautajauhelihaa
1½ dl korppujauhoja
3 dl nestettä (itse käytin cheddardipin jämät + vettä)
1½ tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl grillimaustetta
1 tl valkosipulirouhetta (Kotigastronomi)
3 tl paahdettua sipulia (Kotigastronomi)
2 munaa
Sekoita korppujauhot ja neste, anna turvota muutama minuutti. Sekoita muut aineet joukkoon, vaivaa taikina tasaiseksi.
Reilusta puolesta massaa pyörittelin lihapullia, jotka paistoin +225 C noin 20 min.
Toisesta puolesta tein murekkeen, jonka täytteeksi käytin juustoja. Taputtelin massan leivinpaperin päällä suorakaiteeksi ja laitoin toiselle puolelle cheddar-sulatejuustoa ja toiselle puolelle aurajuustoa. Koko alueelle ripottelin vielä edam-juustoraastetta (joka oli jäänyt voileipäkakun koristelusta).
Käärin levyn rullaksi, taputtelin päädyt kiinni. Sivelin pinnalle ketsuppia ja ripottelin korppujauhoja päälle. (tulee ihanan rapsakka pinta) Paistoin +200 C 30-40 min.
Tarjoilin perunamuussin, herkkutattikastikkeen (Kotigastronomi) ja rakuunalla maustettujen babyporkkanoiden kanssa. Eikä osattu miehen kanssa päättää, kumpi oli parempi puoli; aura vai cheddar, kumpikin oli niin hyvää!