Tämä ruoka oli erityisesti miesten mieleen. "Nyt on äiti onnistunut!" sanoi mies. Tuntuipa kivalta. :)
Tein vaihtelun vuoksi murekemassasta kebakoita. Lohkoperunat on valmiita pakasteperunoita, niin ei tartte äidinkään ihan koko pääsiäistä keittiössä viettää, vaan jää aikaa muuhunkin.
Kebakot n. 13 kpl
1 dl korppujauhoja
1 prk kermaviiliä
400 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä hien.
n. 150 g fetajuustoa
1 tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta
1 tl basilikaa
Turvota korppujauhot kermaviilissä. Hienonna sipulit, murenna fetajuusto. Yhdistä kaikki aineet, sekoita murekemassa tasaiseksi. Muotoile massasta kebakoita, pujota sisään varrastikut, joita olet liottanut vedessä. Paista uunissa + 225 asteessa noin 20 min.
Fraichekastike
1 dl Flora fraichea
2-3 rkl ketsuppia
1 tl valkosipulidippijauhetta (Kotigastronomi)
persiljasilppua
Sekoita ainekset, tarkista maku. Anna maustua hetki jääkaapissa.