Tämä ruoka oli erityisesti miesten mieleen. "Nyt on äiti onnistunut!" sanoi mies. Tuntuipa kivalta. :)

Tein vaihtelun vuoksi murekemassasta kebakoita. Lohkoperunat on valmiita pakasteperunoita, niin ei tartte äidinkään ihan koko pääsiäistä keittiössä viettää, vaan jää aikaa muuhunkin.

64659.jpg

Kebakot n. 13 kpl

1 dl korppujauhoja

1 prk kermaviiliä

400 g naudan paistijauhelihaa

1 sipuli hienonnettuna

2 valkosipulin kynttä hien.

n. 150 g fetajuustoa

1 tl suolaa

½ tl mustapippurirouhetta

1 tl basilikaa

Turvota korppujauhot kermaviilissä. Hienonna sipulit, murenna fetajuusto. Yhdistä kaikki aineet, sekoita murekemassa tasaiseksi. Muotoile massasta kebakoita, pujota sisään varrastikut, joita olet liottanut vedessä. Paista uunissa + 225 asteessa noin 20 min.

Fraichekastike

1 dl Flora fraichea

2-3 rkl ketsuppia

1 tl valkosipulidippijauhetta (Kotigastronomi)

persiljasilppua

Sekoita ainekset, tarkista maku. Anna maustua hetki jääkaapissa.

64660.jpg