Kokeilin kalkkunan jauhelihaa ja se oli tosi hyvää! Tuli tosi maukkaat pihvit ja rasvaa jauhelihassa vain 6%! Tästä tykkäsi miesväkikin!
Kalkkunajauhelihapihvit
400 g kalkkunan jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
1 muna
1 tl currya
1 tl sitruunapippuria
½ tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
Turvota korppujauhot vedessä, lisää mausteet ja muna, sekä jauheliha. Vaivaa mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista pannulla tai uunissa. Voit puristaa pihvien päälle sitruunamehua.
Juustoinen pasta
300 g pastaa + vettä ja suolaa keittämiseen
2 dl ruokakermaa
100 g Koskenlaskija voimakas -sulatejuustoa
2 rkl persiljaa
½ tl mustapippuria
Keitä pasta pussin ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Lisää kypsän pastan joukkoon ruokakerma ja sulatejuusto pieninä paloina. Kuumenna kunnes juusto sulaa. Mausta mustapippurirouheella ja persiljalla.
Salaatti syntyi tänään jäävuorisalaatista, kurkusta, tomaatista ja ananaspaloista, lisäksi keitin vielä herne-maissi-porkkana-pakastetta.